понеділок, 12 травня 2025 р.

Матільда

  Вона знала про спаржу все. Що може бути кращим за свіжу, соковиту, хрумку й надзвичайно корисну спаржу? Матільда готувала її щовесни під різними соусами, завжди запрошуючи до столу друзів і сусідів. Навіть збір цієї трав’янистої рослини з поля вона довіряла лише собі. Вона була в змові з місцевим фермером: він дозволяв їй збирати врожай на своєму полі, а вона ділилася з ним секретом - як під час приготування позбутися гіркуватого присмаку в будь-якому сорті спаржі. От і зараз, у її сумці лежить свіжозрізана зелена спаржа, яка за кілька хвилин перетвориться на вишуканий обід.





Немає коментарів:

Дописати коментар